· 

Αναστολή λειτουργίας και ενεργές συνδρομές

Γυμναστήριο ENERGYM

Καθ. Τριανταφυλλοπούλου 28

2310 905205

info@energym.gr

www.energym.gr

 

 

 

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

 

Αγαπητά μέλη του γυμναστηρίου μας,

μετά από τρεις μήνες απουσίας και αφού περάσαμε όλες αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις, είμαστε και πάλι σε θέση να προγραμματίζουμε την επιστροφή μας σε ένα από το πιο σημαντικά και αγαπημένα κομμάτια της καθημερινότητάς μας, τη γυμναστική στο γυμναστήριο. Μιλώντας εκ μέρους όλου του προσωπικού, θέλω να σας ομολογήσω ότι, μας λείψατε και  χαιρόμαστε πολύ που έφτασε πάλι ο καιρός να κάνουμε κοινά πράγματα, όλοι μαζί.

Βέβαια, για όποιο διάστημα ακόμα είναι αναγκαίο, θα προσαρμόσουμε την οργάνωση του γυμναστηρίου και τον τρόπο άθλησής μας, ώστε να διασφαλίζεται, κατά το δυνατό, η υγεία όλων μας. Για τις λεπτομέρειες πάνω σε αυτό, θα σας ενημερώσουμε σύντομα με άλλη επιστολή.

Με την παρούσα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που θα διαχειριστούμε τις τρέχουσες συνδρομές σας, για όλο αυτό το διάστημα που υποχρεώθηκε η επιχείρηση από την πολιτεία να αναστείλει τη λειτουργίας της.

Όλο το σκεπτικό μας βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες:

  1. Η ζημία που έχει υποστεί η επιχείρηση να συγκρατηθεί σε διαχειρίσιμο μέγεθος, ώστε να μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία της.
  2. Τα μέλη της να έχουν όσο το δυνατόν μικρότερη απώλεια χρόνου και κόστους.
  3. Οι εργαζόμενοι σε αυτή να μη χάσουν τη δουλειά τους και να συνεχίσουν να δουλεύουν με την ίδια προθυμία και τον ίδιο ζήλο, όπως και πριν.

Όπως καταλαβαίνετε η εξίσωση αυτή είναι για δύσκολους λύτες. Εμείς λοιπόν αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε τα παρακάτω:

Για συνδρομές μικρότερες των 17,00€ ανά μήνα:

Πρόκειται για τις ετήσιες συνδρομές, με πολύ χαμηλή τιμή συμμετοχής, όπου δεν προβλέπεται πάγωμα για οποιονδήποτε λόγο, εκτός αυτόν του τραυματισμού. Τα 17,00€/μήνα είναι πολύ κοντά στο λειτουργικό κόστος ανά αθλούμενο και το κέρδος της εταιρίας είναι πολύ περιορισμένο, για να καλύψει όποιο «πάγωμα» συνδρομής, πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά τόσους πολλούς συνδρομητές και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, για τις συνδρομές αυτές το γυμναστήριο αδυνατεί να επωμιστεί το κόστος αναπλήρωσης του χρόνου αναστολής.

Για συνδρομές από 17,00€ έως 24,00€ ανά μήνα:

Για τις συνδρομές αυτές, η επιχείρηση δεσμεύει όλο το κέρδος της και το επιστρέφει με την επιμήκυνση του χρόνου συνδρομής κατά σαράντα (40) ημέρες. Σε περίπτωση που αυτές οι συνδρομές έχουν λήξει, οι σαράντα ημέρες παράτασης ξεκινούν την Δευτέρα 15.06.’20.

Για συνδρομές από 25,00€ ανά μήνα και άνω:

Γι’ αυτές τις συνδρομές, που κατά κανόνα είναι μικρής διάρκειας, αθροίζουμε τις ημέρες αναστολής και τις επιστρέφουμε εξ ολοκλήρου, αρχής γενομένης από 15.06.’20.

Για όλα τα παιδικά τμήματα:

Οι μέρες ενεργής συνδρομής όλων των παιδιών μεταφέρονται εξ ολοκλήρου στην ερχόμενη σχολική χρονιά. Εάν τα παιδιά δεν θέλουν ή δεν μπορούν (λόγω άλλων υποχρεώσεων) να συμμετέχουν, θα γίνει επιστροφή χρημάτων.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι, όλοι αυτοί που έχουν ενεργές συνδρομές και θα αποφασίσουν να τις ανανεώσουν με προσφορές που θα τρέξουν το διάστημα 20.06.-30.08.’20, «βοηθώντας» το γυμναστήριο αυτή την δύσκολη περίοδο, θα τους πιστωθεί όλο το διάστημα των τριών (3) μηνών αναστολής.

Θεωρούμε πως ο παραπάνω τρόπος διαχείρισης είναι ο πιο δίκαιος και ο πιο λειτουργικός, μοιράζοντας το κόστος όλης αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης αναλογικά.

Παρόλα αυτά δεν θα πάψουμε να είμαστε δίπλα σας, όπως και πριν, να σας ακούμε και να βρίσκουμε λύση, πρόσωπο με πρόσωπο, σε όλα τα προβλήματα.

Ελπίζουμε στην κατανόηση σας και σας ευχαριστούμε.

 

Η Διεύθυνση

 

Χάρης Γεράσης