· 

Επεκτάσεις Συνδρομών

Αγαπητά μας μέλη,

 

τελικά η πραγματικότητα μας διέψευσε όλους και αποδείχθηκε πολύ πιο σκληρή από τη φαντασία όλων μας. Το ευτύχημα όμως είναι ότι, είμαστε καλά στην υγεία μας και τώρα πλέον είμαστε σε θέση να συζητάμε την επιστροφή, έστω και σταδιακά, στην καθημερινότητα που επιλέξαμε για τη ζωή μας. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να ανοίξουμε τις πόρτες μας και να σας υποδεχτούμε με χαρά, να μας δώσετε και να σας δώσουμε θετική ενέργεια και υγεία. Θα ακολουθήσουμε κατά γράμμα τους κανόνες που έχει ορίσει η πολιτεία και σταδιακά θα αφήσουμε πίσω μας όλο αυτό.

 

Ένας ακόμα λόγος που συντάχθηκε αυτή η επιστολή, είναι και η ενημέρωσή σας σχετικά με τις συνδρομές, που μετά την απροσδόκητη αναστολή λειτουργίας στις 27.10.’20, δεν πρόλαβαν να υλοποιηθούν.

Πριν όμως από κάθε άλλο, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι, όποια απόφαση πήραμε σχετικά με το θέμα αυτό, είχε δύο βασικές προτεραιότητες. Η πρώτη είναι, να συνεχίσει η επιχείρηση να λειτουργεί ως βιώσιμος οργανισμός, ώστε προσωπικό και υποδομές, να μπορούν να σας παρέχουν την ποιότητα των υπηρεσιών που γνωρίζετε και επιλέγετε ως μέλη του γυμναστηρίου μας. Η δεύτερη, εξίσου σημαντική προτεραιότητα είναι, να σας έχουμε όλους ευχαριστημένους, να μη νιώσει κανένας ότι αδικήθηκε ή εξαπατήθηκε. Για ότι άλλο προκύψει, για τον κάθε ένα από εσάς, είμαστε δίπλα σας και πρόθυμοι να σας ικανοποιήσουμε.

 

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω λοιπόν, αποφασίσαμε τα εξής:

  • Για τις συνδρομές που έληγαν από 15.11.2020 έως και 31.12.2020 (εκτός τις μηνιαίες συνδρομές), για το διάστημα από 31.05.2021 έως και 30.06.2021, θα εκδίδουμε νέες δωρεάν συνδρομές, διάρκειας 45 ημερών.
  • Για όλες τις υπόλοιπες συνδρομές, για το διάστημα από 31.05.2021 έως και 30.06.2021, θα εκδίδουμε νέες δωρεάν συνδρομές, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών.

Προσοχή οι δωρεάν συνδρομές, για λόγους λογιστικούς, θα εκδίδονται μόνο στα χρονικά πλαίσια που καθορίζονται παραπάνω.

 

Όπως προαναφέραμε λοιπόν, θέλουμε να σας έχουμε όλους ευχαριστημένους και να κάνουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

 

Ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την επίσκεψή σας στο γυμναστήριο και σας περιμένουμε από τη Δευτέρα 31.05.2021, 08:00.

 

Με εκτίμηση

 

Η Διεύθυνση